***       Водещите вечерни новини       на 5 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 5 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Кои са убиецът и жертвата му във Видин? Русия е употребила севернокорейски ракети в Украйна


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 5 януари   

 

„ Вигенин не сподели дали от Българска социалистическа партия ще се извинят, само че беше безапелационен, че социалистите не основават суматоха, защото „ суматохата я създавали ръководещите “, а те просто цитирали документи “.

Ние можем да предположим дали ще се извинят…

А и има един подобен механизъм: на немалка част от даден електорат не му би трябвало да види и един преселник, с цел да счита, че е „ залят от имигранти “, нужно е единствено избрани хора да излизат през пет минути по малкия екран и във Facebook и да му споделят, че е залят от имигранти. Той ще има вяра, даже да не вижда и сляп преселник. Ако грее на открито, само че му споделят, че вали, ще се вайка през целия ден, че вали. Предпочита да има вяра на избрани „ политици “ вместо на личните си очи. 

Така че до „ опрощение “ надали в миналото ще стигнем. 

***

„ Това е въпрос на договаряния, които още не са извършени. Мога да ви уверя, че който прави анонс в едната или другата посока, приказва на вятъра. Такъв диалог няма все още. Тепърва следва и това ще бъде решено в подтекста на всички останали въпроси, свързани с ротацията “, разяснява Иванов.

***

По неофициална информация 79-годишният мъж, е прочут в квартала като Мемед, а името му е Кольо Денев. Убитата жена е негова брачна половинка и се споделя Теменужка.

Смъртта ѝ най-вероятно е настъпила в резултат на жестоки удари по главата и тила. Работи се по версията, че килърът ѝ е удрял главата на дамата в пода на стаята. След осъществената аутопсия през вчерашния ден е открито, че гибелта ѝ е настъпила 48 часа преди аутопсията. Това значи, настояват служители на реда, че тя е била убита най -вероятно на 2  януари т.г., близо два дни по-рано от откриването на натрупа ѝ.

***

Сигналът за насилието е бил подаден в първия ден на новата година.

По първични данни издевателството над жертвата е било редовно в продължение на към шест години, в това число и в чужбина.

След следствие са открити причинителите - мъже на 22 и 40 години от София.

***

Министър Калин Стоянов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев организираха изключително оперативно заседание с шефовете на Главните и Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната, оповестяват от вътрешното ведомство. 

***

Президентът на Беларус Александър Лукашенко подписа нов закон, който му дава пожизнен имунитет против наказателно гонене и доста стяга изискванията за претендентите за президент, като не разрешава на опозиционните водачи, живеещи в чужбина, да се кандидатират на бъдещи президентски избори, съобщи БелТА.

***

Руснаците обаче не са чак толкоз наивни и бързо се досетиха.

Това в действителност е китайската лимузина HONGQI H5. Просто е заменена емблемата и долната част на предната решетка. Но това, което беше изненадващо, не беше 100% аналогия, а цената на Волгата.

***

Иракската военновъздушна база Харир, в която са ситуирани американски и интернационалните сили, е била атакувана от въоръжен дрон, заяви службата за битка с тероризма на Иракски Кюрдистан, представена от Ройтерс.

***

" Вече няма дегизировка... като част от своята откровена геноцидна война Руската федерация за първи път нанесе удар по територията на Украйна с ракети, получени от... Северна Корея ", написа Подоляк в обществената платформа " Екс ".

Говорителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби през вчерашния ден съобщи, че Русия към този момент е използвала балистични ракети, доставени от Северна Корея, за офанзиви в Украйна, потвърждавайки изказвания на неназовани американски представители във вестниците " Вашингтон пост " и " Уолстрийт джърнъл ", че Северна Корея е почнала да доставя в Русия ракети и пускови установки.

***

Тази заран Северна Корея, която механически към момента е във война с южната си съседка,  изстреля повече от 200 снаряда в Жълто море, покрай островите Йонпьон и Бенньон, което принуди управляващите в Южна Корея да изтеглят цивилното население. Сеул назова това „ провокация “ и предизвести, че ще предприеме „ съответни ограничения “.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР